Arc para

Nem mindig akad a közelben egy kozmetikus, aki éppen ráér, viszont előfordul, hogy a bőrünknek azonnal kell a segítség. Otthon sosem árt egy “welness” nap, így kicsit szellemileg és testileg is felfrissülhetünk! Mindenekelőtt foglalkozzunk a legkényesebb területtel, amit gyakran a legjobban gyötrünk (főleg sminkkel), az arcunkkal!

Mitesszer S.O.S.

Sajnos akinek mitesszeres a bőre, annak évszaktól függetlenül, szinte állandóan az. Általában az orr környéke a legkényesebb és a legtöbb mitesszer eltávolító tapasz drága és nem túl hatásos. Zselatinnal és tejjel, viszont meg lehet úszni a költségeket. Egy-egy evőkanál kell mindkettőből, amit 10 másodpercre rakjatok a mikróba és egy kis ecsettel kenjétek a kezelendő területre. Figyelem: előtte ellenőrizzétek a kézfejeteken, a hőmérsékletét, nehogy megégessétek magatokat. Miután megkötött egy határozott mozdulattal tépjétek le! Nem árt előtte egy kicsit puhítani a bőrön gőzöléssel, ami pedig nem így nem tisztul ki, hagyjátok a kozmetikusra!

Arc radír házilag

Egy lépésben megoldhatjuk otthon a radírozást és hidratálást. Nem kell hozzá más, csak maréknyi kristálycukor és egy kávés csésze méz keveréke. Finoman radírozzátok le az arcotok, az ajkakat is beleértve, aztán hagyjátok az arcotokon állni, úgy 20 percig. Nem csak hogy finom, de fantasztikusan jó hatással lesz a bőrre. A végén meleg vizes törölközővel távolítsátok el a bőrötökről a „házi radírt”. A tuti siker érdekében rakjatok uborkakarikát a szemetekre, mert a levéből értékes anyagok jutnak a bőrbe, ráadásul a kádban relaxálva elég hülyén fogtok kinézni, így szórakoztathatjátok a családot!

 Problémás pillák

Audrey Hepburn óta minden nő jól tudja milyen hatást lehet kiváltani a férfiakból egy kis pillarebegtetéssel. A szempillanövesztéshez szükséges varázsszó; a ricinusolaj. Szinte minden patikában kapható. Rakjatok egy üveggel az éjjeliszekrényre, mártsatok bele puha szálú (letisztított) szempillaspirál kefét és lefekvés előtt kenjétek be vele a pilláitokat és a szemhéjatokat. Pár héten belül látható lesz az eredmény, de ne tegyetek túl sokat, hogy szembe ne kerüljön!

Remélem segítettem!

 B

Facebook

Instagram: biankastyle

Ask.fm

Tumblr

Youtube

 

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam