2016/2017

Egy évvel ez előtt még egy összegző bejegyzést írtam volna, amiben leírom mennyi mindent tanultam ez alatt az idő alatt, majd utána szépen sorban megfogalmazom az újévi fogadalmaimat. Már hat nap eltelt szilveszter óta, amit azzal töltöttem, hogy elkezdtem szépen összeszedni és megtervezni a következő pár hetemet, sőt lassacskán már az egész évemet. Idén egy valamit fogadtam meg, és ezt az egy bejegyzést terveztem, ami összefoglalja számomra 2016-t. Megfogadtam, hogy minden év elején bevezetem, hogy hálát adok. 

Hogy összeszedem, mik azok, amikért az előző évnek hálás lehetek. Az év második napján, képeket keresgéltem és végigmentem 2016 összes mappáján a gépemben, végignéztem egy évemet, ami tele van élményekkel. Így összeszedtem a kedvenc eseményeimet, szösszeneteimet, igazából bármit és mindent, amiért hálás lehetek.

1.A szobámért. Talán az év legnehezebb időszaka számomra pont a kezdete volt, mikor belefogtam a szobafelújításba, aminek bár minden percét élveztem, azért voltak nehézségei is bőven. Két hónap masszív kialvatlanság nem volt a kedvencem, de megérte. Bár már ezerszer mondtam, de tényleg csinálok már egy room tour videót, hogy bemutassam nektek a kis művemet. Azóta minden percét élvezem a szobámban töltött időnek, a barátaim meg azzal viccelődnek, hogy olyan mintha egy lakberendezési magazin lenne!

2. Az utazásaim. Az egész éves fotóimat végig nézve rá kellett jöjjek, hogy milyen sokat utazgattam 2016-ban! Rögtön két wellnessel kezdtem az évet, egyszer a Balatonnál, egyszer Egerszalókon, majd folytattam a kis utazgatásaimat egy bécsi kiruccanással. A nyáron eljutottam Gdanskba és bármikor mikor alkalmam adódott, biztos hogy sétáltam egy nagyot Pesten is, vagy leugrottam valamelyik környező vízhez, hogy megmártózzam a nagy nyári hőségben. Ennél fogva pedig hálás vagyok a kisautómért is, nincs annál nagyobb szabadság, minthogy bepattansz és már mész is. Ősszel pedig, ha csak egy-egy napra is, de levittek a barátaim vidékre feltöltődni, lovagolni.

3. A közösen átlustálkodott reggelért. Szerintem nem kell magyaráznom, mekkora kincs egy ágyban elfogyasztott reggeli, vagy éppen kipihentem ébredni.

4. A munkámért. Ha már az átlustálkodott reggeleken túl vagyunk, azért dolgoztam is a tavalyi évben, és élveztem minden percét! Mindegy, hogy egy randira készülő vendégemről, szalagavatóról, menyasszonyról, címlapfotózásról, divatanyagról vagy miről beszélünk, egyszerűen minden percét élvezem a munkámnak.

5. Minden felkérésért. Minden sajtótájékoztatónak, sajtórendezvénynek, bálnak, gálának, bulinak, divatbemutatónak és meghívásnak örülök, főleg mikor úgy érzem, hogy elismerik a munkámat. Ebben az évben készült velem egy órás rólam szóló rádió műsor, szerepeltem a tv-ben, amit nagyon nagy megtiszteltetésnek veszek, minden egyes alkalommal.

6. A csodás képekért. Amelyeket a barátnőm készített rólam (és még van amit nem is láttatok). A fotózás hangulatáról már nem is beszélve, minden alkalommal annyit nevettem, hogy nem a fotózásban, hanem a röhögésben fáradtam el.

7. Az éttermekért, amiket kipróbálhattam. Tudom ez fura ebben a listában, de komolyan gondolom! Tényleg igaz, hogy ahogy idősödik az ember, egyre jobban értékeli a minőségi ételeket, italokat, így ennél fogva a helyeket is. Főleg én, aki nem eszik meg mindent, nagyon kell figyelnem, hogy a diétámba beleférjen, amit eszem (najó azért néha én is csalok egy kicsit) és minden glutén-, de minimum laktózmentes legyen. A képeimet végignézve észrevettem, hogy annyi, de annyi kaja fotóm van, hogy egy külön mappát nyithatnék nekik! 😀 Mint tudjátok a konyhában egyébként szerencsétlen vagyok, de úgy érzem, ebben az évben ezen a területen is elég sokat fejlődtem! 🙂

8. Az edzőmért. Ha már a kajákon túl vagyunk, ideje arról is szót ejteni, hogy mennyire fantasztikus edzőm van. Már egyedül nem mentem semmire, így Petrához fordultam. Bár még kg-ban csak kettőt fogytam, nagyon sok ismerősöm vette észre, hogy folyamatosan alakul át a testem, és egyre jobban és jobban bírom az edzéseket is! Sosem voltam még ilyen jó formában, amiért Petrának nagyon hálás vagyok! Nélküle nem ment volna.

9. A barátaimért. Na meg a sok közös buliért. A nagy beszélgetésekért, a sok segítségért, lelki fröccsért, sima fröccsért, folyamatos támaszért, nevetésért, tanácsokért. Nagyon hálás vagyok az égnek, hogy olyan barátaim vannak amilyenek, bárhol is legyenek a világban.

10. Értetek! Nélkületek nem lenne semmi! Se blog, se youtube csatorna, se semmi. Annyira köszönöm a sok kommentet, üzenetet, likeot, hogy páran odajöttetek ha megismertetek, a sok kedves szóért, a kritikákért, legyen akár negatív akár pozitív, attól fejlődök! Nagyon hálás vagyok nektek, hogy velem vagytok, olvastok, néztek! Ha leírnám még ezerszer sem lenne elég, de azt hiszem elég lesz, értitek ti! 🙂

Ti miért adtok hálát idén? 

B

 

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam