A Dove bemutatja a legújabb DermaSpa család tagjait

Hirtelen újra visszatért a nyár, így újra a kánikulában találtam magam, épp újra magassarkúban futva a következő sajtótájékoztatóra. Mikor se “elérhető autó” se busz a láthatáron és azt sem tudod merre rohanj. Valahogy így sikerült beesnem a sajtótájékoztatóra, ám mint mindig, annál kellemesebb volt.

Bemutatták nekünk a Dove legújabb termékcsaládját, a DermaSpa-t. Mindig próbálom hangsúlyozni, mennyire fontos is az, hogy időt szánjunk magunkra, hiszen sokkal jobban érezhetjük tőle magunkat a bőrünkben, ezáltal pedig sokkal magabiztosabbak is lehetünk. A bőrünk ápolása pedig az egyik legfontosabb kell, hogy legyen.

A Dove most három úgy családdal rukkolt elő, a Youthful Vitality-val, a Goodness3-vel, az Uplifted+ -al és ráadásnak egy Summer Revive önbarnító testápolót is a piacra dobtak. A Youthful Vitality már ismerős lehet a korábban említett sampon családból, ezeket a termékeket kifejezetten az érett bőr hidratálására fejlesztették ki. A Goodness3, a száraz bőr puhává varázslásáért jött létre, még az Uplifted+, nem csak selymessé teszi a bőrödet, de közben feszesíti is.

A sajtótájékoztató dekorációja megint gyönyörűre sikerült, igazából nem lehetett (vagy csak komoly erőfeszítések árán) rossz fotót készíteni. Őszintén szólva nem lepett meg, hogy a limonádéktól kezdve, a kis süteményeken át, minden harmonizált, mert amit a BigBag Pr készít, az mindig csodálatos lesz.  Egy-két dekor elem annyira gusztára sikerült, hogy csak második ránézésre vettem észre, hogy a málna testápolóban van és nem egy krémes joghurtban.

Szeretek úgy írni magáról a sajtótájékoztatóról is, hogy már előtte letesztelnem a termékeket, hogy őszintén tudjak nyilatkozni róluk, le tudjam írni a tapasztalataimat, így már kipróbáltam itthon a Spa élményt és nem csalódtam. A Goodness3 termékcsaládtól tényleg egy spa-ban érzi magát az ember, annyira egyedi illata van, mely a krémes vaníliát, lédús kókuszt és pézsmát idézi, citrusokkal, gyömbérrel és almával kiegészítve, valamint frézia és frangipáni illatával gazdagítva. Nem is puha, hanem tényleg ‘selymes’ lesz tőle az ember bőre. A dobozomban volt még egy intenzíven ápoló kézkrém is, az illata olyan, amit úgy hívok, “tipikus Dove illat”, az a púder szerű, tiszta illat. Kifejezetten örültem neki, mert nagyon gyakran kiszárad a kezem, főleg a hidegben, és tavaly is egy limitált kollekciós Dove karácsonyi kiadásos kézkrémet használtam, ami persze mostanra elfogyott (részben mert a barátnőim is gyakran rájártak). Ez annyival jobb szerintem, hogy nem hagy zsíros érzetet maga után, sőt csináltam vele egy papír tesztet is, ami azt jelenti, hogy 1-2 perccel az után, hogy bekentem a kezem, rányomtam a tenyerem egy fehér papírlapra, hogy ott marad-e a nyoma. Jelentem, semmi nem volt a papíromon, tehát ezen is ötössel vizsgázott.

Az önbarnító is pont kapóra jött, mert a nyár utolsó hónapjában nem tehettem ki a napra a lábam egy antibiotikum kúra miatt, és persze a szolárium is ki volt zárva, így magamhoz képest kifejezetten hófehérke vagyok mostanság. Bevallom őszintén, mivel csak rossz tapasztalataim voltak önbarnító testápolóval kapcsolatban, ezért kicsit féltem tőle hogy szuperál majd. Nem akartam se csíkos, se foltos maradni, hiszen az egy-egy fotón még jobban feltűnik, nem csak simán bántja a szemem a hétköznapokban. Így hát előrelátóan a zuhany alatt szépen leradíroztam magam, majd ügyelve arra, hogy nagyon egyenletesen és szépen bemasszírozva vigyem fel a testápolót, óvatosan bekentem magam. A kezem utána jó alaposan megmostam, így jelentem sehol nem volt rajtam semmi árulkodó jel, nem lettem se zebra se leopárd, egyet rontottam el csupán (amit már a második alkalommal tanulva a hibámból kijavítottam), hogy a lábfejem csak ilyen felületesen kentem be, így ott feltűnően elhatárolódott a bekent és szárazon hagyott két rész egymástól, de persze ez nyilván nem a testápoló hibája.

Ti próbáltátok már valamelyiket? Nektek melyik a kedvencetek? 

B

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam