Act like a lady think like a Boss

Teljesen rákaptam a gyöngyökre. Régen el nem tudtam volna képzelni, hogy én gyöngysorban indulok útnak, a rúzzsal sem voltunk igazán nagy barátságban, illetve a szőrme mellényektől is idegenkedtem,  most azonban sikerült kicsit kilépkednem a komfort zónámból. Igaz a hajamra is a lányok tették a javaslatot, hogy copfozzam fel, mert eredetileg le volt engedve, de mikor megláttam a képeket, be kellett, hogy valljam, igazuk lett! 

Bianka6_web

Bianka4_web

Bianka1_web

Bianka2_web

Bianka5_web

Bianka3_web

Persze az alapdarabok maradtak feketék, de a rúzs, a barna táska és a mellény visznek egy kis színt az outfitbe. Azokon a napokon mikor egyik pillanatban meg lehet sülni, a másikban pedig feltámad a szél és hirtelen szét fagyok, kifejezetten jól jön! A rúzzsal azóta is barátkozunk, mikor nincs túl sok időm egyszerűen csak feldobok egyet és máris úgy érzem, mintha órákig sminkeltem volna. Persze azért még a barátaim zaklatom, hogy nem kenődött-e el, vagy nem rúzsos-e a fogam, de idővel hozzá szokom. Meg ők is. 😀 A táskát a Parfois Magyarországnak köszönhetem, egyszerű és nagyszerű, pont akkora, hogy a legszükségesebb dolgok beleférnek, nagyon jót szolgálatot tesz majd még a fesztivál szezon alatt is, már előre érzem! A Daniel Wellington órámat le sem lehet rólam robbantani, oda vagyok érte, kiválóan illik a Gemini Hungary-s gyöngyeimhez.

A képeket nagyon szépen köszönöm Bognár Boginak! 🙂 

Ékszerek: Gemini Hungary 

Óra: Daniel Wellington

Táska: Parfois

Mellény: Promod (régi darab)

Fekte felső és nadrág: H&M

Cipő: Zara (régi darab)

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam