Air motion teszt

Sosem értettem mi ez a nagy felhajtás és új őrület hajkefe ügyben. Amikor fodrásznál voltam mindig azért a fajta fésűért voltam oda, aminek a műanyag sörtéi között kefe is van, mert úgy éreztem az bontja kíméletesen a hajamból a gubancokat, és azzal lehet a legjobban átfésülni a vizes és egyébként hullámos fürtjeimet is. Olyan hajam van, ami hullámos ugyan, de formázás nélkül valahogy sehogy sem áll szegénykém. Amikor pedig életem első ombre-t készítették és végig kellett tupírozni az egész fejem, hát a kibontásnál két kézzel markoltam a széket.

Tavaly végül New York-ban bukkantam rá egy olyan hajkefére, amit a mai napig nagyon szeretek, egy éve használom. Aztán mikor legutóbb körmöshöz mentem a Heaven in style-ba, figyelmes lettem erre az új eszközre, majd vadul faggatni is kezdtem a fodrászt, hogy ugyan magyarázza már el nekem miért jobb ez, mint a többi. A válasz annyi volt: “Csak próbáld ki!”. Pont egyenes hajam volt aznap, így szépen kifésültem ugyan, de semmi extrát nem tapasztaltam, így elkönyveltem, hogy ez csak egy újabb felhajtás, semmi más. Kérdezték is, hogy “Na, mit gondolsz?”, mire halál lazán közöltem, hogy semmi érdekes. Mondták utána, hogy ők bőven éreznek különbséget, főleg hogy ezzel is dolgoznak, de engem annyi alapján nem győzött meg. Na, de mikor legközelebb mentem.

Hullámos hajam volt aznap, és nem tagadom, volt rajta vagy negyven kg hajlakk. Már harmadik napja nem fésülködtem, mert miután hajvasalóval szépen végig göndörítettem, csak az első pár tincset kellett másnap újrasütni, a többiben megmaradt a hullám, így gondoltam megkímélem a tincseimet a sütögetéstől. Ebben az állapotomban azonban, úgy ültem be a fodrász kezei közé, hogy na most fogok ordítani, mert ki kell bontani az egészet. Ezzel szemben, még az én szememben a halálfélelem szikrája tükröződött, Gyémánt teljes nyugalommal, mosolyogva előkapta az Air Motion fésűt és elkezdte fésülni a hajam.

Hát lányok, ha nem én ülök abban a székben, nem hiszem el, hogy ami nekem általában 10 perc kőkemény küzdelem, az ott 2 perces nyertes csata. Nem húzta, nem ordítottam, nem is éreztem szinte semmit, és tátott szájjal meredtem a tükörre, hogy “Tényleg ennyi volt?” “Kifésülted?”. A szkeptikusságom persze nem múlt el, biztos voltam benne, hogy csak furfangosan elterelték a figyelmem, mert közben megérkezett a kávém és azt kortyolgattam, vagy talán Gyémántnak vannak valamiféle varázskezei, amitől ez megtörténhetett.

Így előszeretettel és most már teljesen éberen vártam, hogy mosás után mit okoz majd ez a vizes, hullámos hajamon, majd ott biztosan lesznek kisebb fennakadások, hiszen akkor a legérzékenyebb a haj, főleg hogy frissen is van festve. Majd mikor lekerült a fejemről a törölköző, a kezembe vettem az irányítást, hogy na én kiderítem mi folyik itt. Legnagyobb meglepetésemre, nem tudtam tovább kötözködni. A vizes hajam is pillanatok alatt kifésülte, nem kellett óvatosan negyed órán keresztül bontogatni. Ezen a ponton beláttam, hogy ezt a csatát totálisan elvesztettem, az Air Motion nyert. KO-val.

Mikor végeztünk és nem győztem gyönyörködni a hajamban, búcsúzkodás közben a lányok átnyújtották nekem az új legjobb barátnőmet, mondván, hogy ha már ilyen szép lett a hajam, vigyázzak is rá! Azóta elválaszthatatlanok vagyunk. Ha nem hiszitek, járjatok utána! 🙂

B

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Protected by WP Anti Spam