Bécsi túra-smink shopping

Már hónapok óta fáj a fogam egy Zoeva ecsetkészletre, és a tökéletes highlighter palettát is kutatom már egy ideje, plusz egy Tarte palettába is beleszerettem pillanatok/képek alatt. Netes kutatások során a Glow kit palettáról éreztem meg első látásra, hogy az igazi lesz, de természetesen őket egyáltalán nem lehet itthon kapni, tehát vagy kifizetjük a borsos szállítási költséget, hogy Amerikából ide küldjék, és masszívan imádkozunk, hogy ne sérüljenek az út során, vagy az éppen valamerre utazó ismerőseinket/barátainkat/rokonainkat támadjuk meg, hogy vegyék meg és szállítsák le nekünk. Én egy barátnőmmel döntöttem úgy, hogy kimegyünk Bécsbe és megnézzük a saját szemünkkel, hogy mit merre és hol lehet kapni.

IMG_8157

Előtte azért átnyálaztam magam pár oldalon, hogy mit merre találok. Természetesen elsősorban Sephorát kerestem. A hivatalos honlapon ugyan nem szerepel Bécs, tehát tudtam, hogy konkrét márkabolt nem lesz, viszont a Sephora ügyfélszolgálata válaszolta egy felháborodott kommentre az oldalon, hogy viszonteladók azonban vannak, akik forgalmaznak Sephora és egyéb márkás termékeket. Ezen felül pedig találtam még egy oldalt, ami osztrák és képpel illusztrálja, hogy egy boltra ki van írva, hogy Sephora, tehát mi itthon szépen elmentettük a címet és útnak indultunk.

IMG_8155

Nos lányok, jelentem NINCS SEPHORA BÉCSBEN, sőt még csak viszonteladói üzlet sem. A címen, amit a weboldal javasol egy bio kozmetikumokkal, teákkal és ki tudja mikkel foglalkozó üzlet van. A Marionnaud parfüméria van leszerződve az Urban Decay márkával, tehát a videóimból jól ismert Naked paletták megtalálhatóak, egy egyébként nem túl nagy pulton,az alap termékekkel, a Mariahilferstrasse-n egy pálázban. A pult sajnos eléggé ki volt fosztva, de megsúgom, hogy nyáron kapnak új árut és az eladó sminkes lány szuper cuki, és szintén totál ki van akadva, hogy mindent Amerikából kell haza hozatnia.

Snapseed_3

Így már csak a Zoeva ecsetkészlet kutatása maradt hátra, amit biztos forrásból (egy sminkes kolleginától) tudtam, hogy szinte minden Douglasban lehet kapni. Természetesen, amilyen szerencsém van, két hete már egyáltalán nem szállítanak szetteket, csak az alap ecsetek vannak, egyesével árusítva, nulla szín választékkal. 😀 Cserébe viszont az eladó fiú magyar volt és nagyon segítőkész, elmondta, hogy megrendelni meg tudják ugyan, de mivel nem ott lakom és nekik is minimum két hét a szállítási idő, ugyanúgy jövök ki, mintha haza rendelném illetve, hogy Németországban még mindig van a bolt polcain (tehát most egy Münchenben élő barátomat küldtem bolttúrára).

IMG_8154

Egyébként szinte mindenhol magyarok dolgoztak, a pékségben, a benzinkúton és még a Forever 21-ban is, amelyik bolttal még New Yorkban ismerkedtem meg, és igazán szimpatizálunk egymással, tehát be is futottam venni magamnak pár ékszert emlékbe, na meg persze, hogy ne menjek már haza mégsem üres kézzel Bécsből. 😀

Snapseed_1

A Kiko sminkmárkával itt Bécsben találkoztam először, bár már hallottam róla. Pozitív dolgokat rebesgetnek a termékeikről, úgyhogy kipróbálásra és tesztelésre megvettem két arany szemhéjfestéket, egy nagyon fényeset, és egy kicsit csillámosabbat, szerintem highlighternek is tökéletesen megfelelnek majd, de ígérem beszámolok róla, hogyan szuperáltak! Az áraik egyébként egyáltalán nem vészesek.Végül megpihentünk egy kávé mellett, laktózmentes tejben nem volt hiány, hála a jó égnek! 🙂

IMG_8161

Tehát ha sminket szeretnétek venni, egyáltalán nem éri meg kimenni, viszont amennyit kocsiból Bécsből láttam, az lélegzetelállító volt, úgyhogy már tervezgetem a városnéző túrámat! Lehet már jövő héten? A Snapchatemből úgyis kiderül! 😉

B

 

 

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam