Bielenda teszt

Pár hete tesztelek nektek egy kis csomagot, amelyet a Kedvenc Krémem Webáruház küldött nekem. Szeretek minden terméknek időt adni, mert két használat után nem lehet valamiről egyértelmű véleményt alkotni, nem lehet őszintén ajánlani, vagy kritizálni. Ahogy ennél a két terméknél is máshogyan festene a véleményem, ha közvetlen a kézhezvétel után, egy használat fényében nyilatkoznék róla.

A csomagom egy Bielenda CC krémet és egy Arán arc olajat tartalmazott, amire persze rögtön rávetettem magam. Lefekvéshez készülődve, a sminklemosás után szépen bekentem az arcom az olajjal, és lefeküdtem aludni. Hiába, hogy olajról beszélünk, első sorban az a feladata, hogy szabályozza a faggyútermelést, hidratáljon és feszesítsen. A hidratálást rögtön éreztem, viszont másnap reggelre és a következő pár napban előbukkant egy-két pattanás, amire nem számítottam. Ezért kezdtem azzal a bejegyzést, hogy érdemes a termékeknek időd adni, hiszen ha akkor írnám ezeket a sorokat, nem lenne túl pozitív véleményem. Persze ezek után is használtam tovább, és vártam, hogy mi sül ki belőle, mert a hidratáló és feszesítő hatást rögtön tapasztaltam.

Majd szépen sorra nagyon is beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Nem tudom, hogy véletlen egybeesés volt-e, hogy pont akkor pattogtam ki, éppen akkor méregtelenített a szervezetem, vagy ez lenne a szokásos mechanizmus, hogy először tisztít, majd szabályoz, mindenesetre mostanra nagyon szeretem. Főleg ahogy egyre hidegebb van, érzem ahogy húzódik, feszül esténként az arcomon a bőr, aztán szét oszlatok 6 csepp olajat, a homlokomon, az államon, az arcom két oldalán és két oldalt a szemöldököm alatt, reggel pedig szépen hidratált és puha bőrrel ébredek.

A CC krém fontosságáról már korábban is sokat írtam nektek, szerintem akinek szép bőre van, teljesen felesleges alapozóval terhelni, bővel elég egy BB, CC, vagy DD krém, életkortól függően. A hétköznapokban ha valahova mennem kell természetesen én is alapozót használok, de ha csak a barátaimmal találkozom, vagy csak a boltba ugrom le, szeretem kímélni a bőröm, és smink nélkül tenni mindezt. Ilyenkor jöhet egy jó kis CC krém.

Ez a krém elsőre fehér, de kis mikrokapszulákba zárt pigmenteket tartalmaz, ami a használat során beszínezi a krémet és a bőr árnyalatához igazodik. Hyaluronsavat és UV szűrőt is tartalmaz. Elsőre persze én is meglepődtem, hogy vajon hogyan alkalmazkodik majd a sok kis fehér bogyó a bőrömhöz, de szépen kijavítja a bőrhibákat. Természetesen nem fed úgy, mint egy alapozó, és nem tünteti el a pattanásokat sem varázsütésre, de biztosít egy szép, egészséges bőrfelületet.

Tehát mindkét termék hozzám nőtt, szerencsére nem fogynak rohamos tempóban, mert kevés is elég belőlük. Máskülönben vehetném a következő adagot belőle! 🙂

B

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Protected by WP Anti Spam