Butik Design Rooms élménybeszámoló

Imádok utazni, mégis mikor az utazás szót mondom, valamiért mindig külföld ugrik be. Nagyon régen voltam már bárhol is belföldön, pedig már jó ideje  szemeztem különböző szállodákkal, hogy hova lenne érdemes elmenni pihenni. Ezért is örültem, mikor megkerestek, hogy lenne-e kedvem eltölteni egy pár napot Abádszalókon, és élvezni a Butik Design Rooms nyújtotta lehetőségeket. Egy baj volt csak, hogy még maradtam volna! 🙂

IMG_0020Hétfő reggel felvett minket egy kisbusz a Hősök terén, a La Mome lányokkal; Mádai Vivivel és Wolf Eszterrel, az 11ground csapatból Vikivel és Timivel, valamint MenStyleByMe Andrejjel, majd elhagytuk a fővárost, az egyébként abádszalóki származású Plus size advice Dóri pedig már ott várt minket.  Miután megérkeztünk, egy orgonás welcome drink kíséretében meséltek nekünk a helyről, amit (mint kiderült) egy család álmodott és valósított meg, illetve üzemeltet. Összesen hat szoba van, amit a Tisza tó ihletett, a tűz, a tölgy, a víz, a madár, a jég és a csónak. Egyszerűen gyönyörűek, alig tudtunk választani. Mindegyik szoba tükrözi a nevét, egyedi berendezéssel és különleges hangulattal. Talán a Csónak szoba volt mindenki kedvence, a benne lévő jakuzzis csónak káddal, egy romantikus hétvégére biztosan azt ajánlanám.

Mikor mindannyian felfedeztük a helyet és elfoglaltuk a szobánkat, tálalták az ebédet, majd biciklivel letekertünk a Csapcse Beach-re. Minden vizisport innen indul, bár akik lazulós pihenésre vágynak, ugyanúgy élvezhetik a helyet, mert saját italpult, DJ pult és jakuzzi van a beach-en. Aki viszont kipróbálná az extrém sportokat, az itt talál flyboard-ot, wakesurf-öt, wakeboard-ot, vizisí-t, vizi fánkot, air sup-ot, segway-t, vagy motorcsónakos túrán is megcsodálhatja a Tisza tó rejtett kincseit.

IMG_0037

IMG_0030

DCIM100GOPRO

bici

IMG_0067

IMG_0078

Este még beszélgettünk egy nagyot egy pár pohár bor kíséretében, majd mindenki visszavonult a saját kis szobájába. Én a jég szobát választottam, mert egy ablaka van csak, így igazán jót lehet a sötétben aludni (féltem is hogy elalszom), viszont saját terasza van, ami a tóra néz, így reggel Andrej ébresztője után (aki ágyba hozta nekem a kávét- szóval innen is puszilom) a tájat csodálva fogyaszthattuk el a kávénkat. A reggelit pedig már a lányokkal a medence partján ettük meg, azt hiszem nem kell tovább ragoznom, a képek magukért beszélnek.

IMG_0189

IMG_0112

image1

image3

image6

IMG_0129

Reggeli után elmentünk egyet motorcsónakozni a Tisza tavon. Egy nagyon aranyos bácsi mesélt nekünk a tó történetéről, nagyon sok hasznos és érdekes információval gazdagodtunk, vízi virágokat nézegettünk, kagylót halásztunk és hiába imádkoztunk, de hódokat nem láttunk.

IMG_0145

Természetesen egy rövid vlog videót is csináltam a kis kiruccanásunkról:

 

Aztán pár órás út után újra visszacsöppentünk a valóságba, de olyan kipihentem tértem vissza, mintha legalább öt napot lettem volna. Remélem lesz még lehetőségem lemenni, mert a sportokat is kipróbálnám, plusz egyszer még tuti megmártózom abban a medencében is! 😉

B

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam