Cochella vibes- Minket a Sziget vár!

Bevallom őszintén, hogy egy hete ha valaki elkezd nekem fesztiválokról beszélni, meg a készülődésről papolni, kinevetem. Ehhez képest, mikor Snapchat-en nézegettem azt a pár darab külföldi bloggert, akit követek, ők persze már gőzerővel készültek a Cochella-ra (ami eddig szintén teljesen hidegen hagyott, hiába láttam meg a boltok polcain is a kollekciókat a fesztiválról elnevezve). Ennek hatására pedig engem is teljesen elkapott a hév és életemben először, most Sziget lázban égek.

sziget1

Még sosem voltam a Sziget fesztiválon. Ne kérdezzétek, nem tudom hogyan alakult pont így, mikor már lassan 10 éve Budapesten élek -jesszusmáriadevénvagyok- valamiért én mindig a Balaton Soundon kötöttem ki. Jobban tetszettek az ottani előadók, a barátaim is oda akartak menni, na meg persze csábít a Balaton, és a buli utáni pancsolás. Ezzel szemben az idei az első év, mikor valahogy a Szigetre vágyom. (Számomra) új, mégis közel, a saját szobámban alhatok a buli után, sőt elárulom, hogy néhány koncertet már hallgattam végig a szobám ablakából, mert idehallatszik. 🙂  Most először a saját bőrömön akarom megtapasztalni, milyen is az a varázs, ami ott van, arról nem is beszélve, hogy az idei fellépőktől dobtam egy hátast. Years and years, Hardwell, Jess Glynne, Sia, David Guetta, Sum 41, John Newman, Afrojack és persze végül, de nem utolsó sorban Rihanna! Már most ott tartok, hogy nem tudok napot választani, mi lesz velem ha még bővül a lista?

sziget5

Mindezen agyalok áprilisban, éjszaka a gép előtt a szobámban, és nem vagyok irigy a külföldiekre a Cochella miatt. Mert nekik, már vége is van a fesztiválnak. Nekünk még csak most kezdődik minden, a nyár, a meleg, a bulik, a napozások, a barátok, a jeges kávézások, a napbarnított bőr, a Deákon éjszaka fűben ücsörgések, az ‘induljunk neki az éjszakának’, a Dunán hajózások, a hajnalban haza kullogások, a naplemente nézések, a teraszokon pihenések, és a fesztiválozások. Így bár soknak hangzik, még negyed évem van a Szigetig, de már most alig várom., a készülődéssel, öltözködéssel, sminktippekkel és végül a vlog videó vágással együtt.

sziget4

Ti kit néznétek meg leginkább a Szigeten?

B

Képek forrása: weheartit

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam