Csajos est- Buddha Bar

Pár hete Masni Eszterrel úgy döntöttünk igazán megérdemlünk egy kis pihenést, egy jó vacsorával egybekötve. Így történt, hogy megjutalmaztuk magunkat egy jó adag isteni sushival és még pillangót is kaptunk mellé! 

IMG_5128.JPG

A Buddha Original Thai Wok and Coctail Bar vendégelt meg minket sushival. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de úgy szoktam érezni, mintha meg tudnék enni legalább negyven darabot, aztán a nyolcadik után feladom a harcot! 😀 Ez az az étel, amit nem tudok megcsinálni itthon, sőt elég macerás is az elkészítése, azért nagyon nehéz igazán jót találni Budapesten. Ellenben a Buddha Bar benne van abban a pár darab helyben ahol igazán jó sushit és thai kaját kapni, nem horror áron.

IMG_5129.JPG IMG_5135.JPG

IMG_5131.JPG IMG_5130.JPG

Nem csak sushi, de sokféle thai étel van még az étlapon, egy-kettő nagyon gusztáról sikerült képet csinálnunk, a kis hernyót pedig szó szerint “megzabáltam” volna ha nem lett volna sajt a tetején!

IMG_5126.JPG IMG_5127.JPG IMG_5133.JPG IMG_5132.JPG

Megbeszéltük, hogy legalább havonta egyszer megérdemlünk egy ilyen csajos estét, lassan már ideje lesz a másodiknak!

IMG_5134.JPG

Ha úgy érzitek rátok is rátok férne egy baráti társasággal elfogyasztott thai vacsora, akkor most játszatok Instagramon, hiszen 20 000 Ft értékű utalványt nyerhettek valamelyik Buddha Bar étterembe! 😉

 B

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam