Csajos nap a Heaven in style-ban

Tudjátok, nagyon hűséges típus vagyok. 13 éves korom óta ugyanaz a fodrászom, kozmetikust is csak azért váltottam, mert elköltözött akihez jártam, (és szerencsémre a barátnőm kitanulta a szakmát és remek is benne), illetve a körmösömhöz is ragaszkodtam éveken keresztül, még le nem szedettem a műkörmeimet, mondván hogy pihentetem őket egy kicsit.

Viszont mindenki, mint a régi életem úgy teljesen, vidéken van. Én meg Budapesten. A hajam miatt (na meg persze a család miatt is) rendszeresen haza járok és szerencsémre nagyszerű termékekkel vagyok itt ellátva, plusz magamnak is egész jól sikerül különböző frizurákat megcsinálnom, mégis hiányzott az a kényeztetés, amit profi kezek között kapok. A körmömet is simán kilakkozom, mégis szépen lepattog róla a lakk, kénytelen vagyok még hajnali egykor is múmiaként ülni a nappaliban gyilkos elméket nézve (amit imádok ugyan) és várni, hogy megszáradjon a körmöm, majd reggel arra ébredek, hogy a párna csinos kis mintákat hagyott a tökéletesre lakkozott körmömön. Két nap múlva meg már le is pattog a mintás lakk is újra és kezdődik minden elölről.

Ezért is voltam annyira nagyon boldog és vártam úgy a napot, mintha nyaralni mennék, amit a Heaven in style-ban töltöttem. Főleg hogy ketten mentünk Stíler  Ágival, akivel egyébként is rendszeresen együtt lógunk és imádunk a sajtóesemények után fröccsöt szopogatva megbeszélni, hogy kivel mi történt. Arra persze nem számítottam, hogy ezt a Heaven in style-ban is tudni fogják, ugyanis rozé fröccsel vártak minket, pont ahogy szeretjük!

Azt eddig is tudtam, hogy a körmeim nincsenek túlságosan a toppon, nagyon el vannak vékonyodva, de szinte mindig is papírból voltak. Ezért a lányokra hallgatva (hiszen mégiscsak jobban tudják mint én) kaptak a körmeim egy porcelán réteget, majd arra egy gél lakkot, aztán így szépen növesztgetve megnézzük hogy kevesebb reszeléssel mennyire sikerül megerősödniük. Most, Ági szerint, ‘first lady’ kezeket varázsoltak nekem, egy kis pasztell rózsaszínnel, de egyébként annyi színük van, hogy negyed órán át szenvedtem, milyen legyek, majd rájöttem, hogy a lelkem ezt kívánja a legjobban.

Amit még nagyon jó ötletnek tartok, hogy a profi munka mellé még ajándékot is kapunk, ugyanis ha komplett manikűr-pedikűrre jöttök a szalonba, húzhattok a kis barna cetlik közül, amik vagy egy 30 perces testmasszázst; vagy egy hajmosás-szárítást; vagy egy expressz 30 perces arckezelést jelent, ami egy masszázzsal egybekötött hidratálás. Két hét áll rendelkezésre, hogy felhasználd, abba meg simán be lehet illeszteni még egy kis kényeztetést! 😉

Oda vagyok a helyért, meg a lányokért bent, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, alig akartunk eljönni és már alig várom, hogy megint mehessek! Remélem egy masszázsra is sort kerítek hamarosan! 

Köszönöm a napot Heaven in style (Instagram)!

És a csodás körmeim ImagiNails!

B

 

 

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam