Fürdőruhaszezon

Egész életemben gyűlöltem fürdőruhát vagy bikinit vásárolni, leginkább azért, mert az én alakomra nem egyszerű megfelelő fazont találni, mindben úgy nézek ki, mint egy zsák krumpli. Egész életemben volt két-három bikinim, ami majdnem teljesen ugyanúgy nézett ki fazonra, csak eltérő színű, esetleg, nagyon ritkán, kivételes esetben valamilyen mintájú volt. Egy két éve vettem még egyet, ami végre nem sima háromszög felsős egyszerű fazonú, tavaly pedig megjelentek a bikinik helyett az egybe részes fürdőruhák.

Hála az égnek nem a formátlan fajták, hanem a Baywatch-os vonal. Ezekben a fazonokban az a nagyszerű, hogy magasan vannak a lábuknál kivágva, így optikailag nyújtják a combokat. Tavaly vad keresgélésbe kezdtem, de nem találtam egy olyat sem, amiben tetszettem volna magamnak, sőt általában úgy néztem ki, mint a nagymamák a termálfürdőben, vagy ha a fazon nem is volt túl rossz, lehajoltam és szépen ki is esett belőle minden, aminek nem kellene, úgyhogy komolyan elgondolkodtam rajta, hogy ez sem lesz az én fazonom. Az ebay-en láttam ugyan párat, amibe beleszerettem, de ezek is általában a hátukon teljesen kivágottak voltak, tehát a kiesős/nem megtartós probléma még mindig fennáll, viszont kisebb mellű lányokon eszméletlenül jól mutat.

Ráadásul idén body-ként is hasznosíthatjuk, nyáron mikor alig bírjuk majd a meleget, egy farmer short-tal, vagy szoknyával akár hétköznapra is szóba jöhet, fesztiválra pedig egyenesen kötelező! 😉

large (11)

Ti megtaláltátok már az igazit? Én már vadászom a következőre! 

B

Képek forrása: www.weheartit.com

 

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam