Gemini Hungary street style

Ahogy jön a tavasz, és a jó idő, igyekszem minél több színt vinni az öltözködésembe és visszaszorítani a tetőtől talpig fekete look-ot. Bár még mindig a kiegészítőkre helyezem a legnagyobb hangsúlyt, és egyszerű ruhadarabokat kombinálok egymással. Ahogy itt is tettem.

Bianka_kész3_web

Bianka_kész2_web

Bianka_kész1_web

Már egy régi posztban láthattátok ezt a zöld bőrdzsekim, mégis a mai napig imádom, teljesen feldob bármilyen egyszerű szettet. A nadrágomat a Pepe Jeans sajtóeseményén kaptam, a tavaszi kollekció egyik új darabja, nagyon szeretem, mert kényelmes és nagyszerű feneket csinál! 😀 A fotózás egyébként a Gemini Hungary-nak készült, az összes kiegészítő, mint a gyönyörű fülbevaló és az új arany tetoválások, valamint a gyűrűk, az ő kollekciójukból van! Alig várom, hogy igazán barnára süljek és ilyen tetoválások világítsanak rajtam, megjegyzem a lábfejemen lévő nyíl egy hétig boldogított! 🙂

A képeket pedig köszönöm Bognár Boginak! <3

Ékszerek, tetoválások: Gemini Hungary

Dzseki: Trend 2

Póló: Springfield

Nadrág: Pepe Jeans

Cipő: Mangó

 

 

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Protected by WP Anti Spam