Halloweeni inspiráció I. creepy doll

Az a jó a halloween-ben, hogy egy éjszakára bárkivé vagy bármivé átváltozhatsz és még csak nem is kell feltétlenül szépnek lenned. Persze az összes csajos filmben mindenki cica, vagy nyuszi, vagy egér (duh) , mostanában viszont, hála az égnek, egyre több csaj bevállalós és inkább lesz ijesztő, ronda, vagy gusztustalan.

Ezért gondoltam megmutatok egy-két sminket, amik egyszerűek és még csak nem is kell hozzájuk semmi extra anyag, simán megoldhatjuk az otthoni sminkes neszeszerünkből! Elsőként jöjjön a ‘hátborzongató baba’ (ami az én esetemben inkább vicces, mint ijesztő).

Az ijesztő baba legfontosabb ismérve, az óriási szeme. Mivel ezt is megfestjük, szerintem a kék szemű lányoknak jobban áll ez a fajta smink, mert az alsó fehér rész kevésbé szembetűnő, mint a barna szemű csajok esetében. Tehát az alapozás után, ami nem árt ha világos, az első lépés a nagy szem. Kihúzzuk alul a szemük fehér szemceruzával, majd egy tussal körberajzoljuk ezt a részt. A felső szemhéjunkat is lekenjük fehérrel, a belső szemzugból indulva, majd berajzolunk egy hamis lila mélyítő vonalat, nem sokkal a szemöldökünk alá. Ezt a vonalat szépen eldolgozzuk, a szemünk külső részét sötétítjük, és csak a szemünk feléig, de tusvonallal is hangsúlyozzuk. Erre a tusvonalas részre műszempillát ragasztunk, célszerű egyet félbevágni és azt felhasználni, meg persze a sajátunkat is spirálozni.

Alulra szintén műszempillát teszünk, vagy egy ritka szálú sorosat, vagy tincses is megfelel, csak macerásabb. A csavar azonban az, hogy a tus körvonalára ragasszuk, hiszen most az a szemünk alsó része. A szemöldökünk ahhoz mérten rajzoljuk meg, hogy mennyire szeretnénk ijesztőek lenni. Ha lefestjük az igazi szemöldökünk, akkor MOST jöhet a kerek, homlok közepére rajzolt (még véletlenül sem tetovált) vékony, fekete, amit egyébként SOHA máskor nem szeretnék látni! 😀 A szánkat lealapozzuk és mintha egy kis szívecske lenne, megrajzoljuk ceruzával a körvonalat és rúzsozzuk. Az arcunkra csak előre, az ‘almácskákra’ jöhet a karikában felvitt pirosító (ez is csak itt megengedett), minél rózsaszínebb, annál jobb! Egy-két szeplő sem árt a tökéletes hatás érdekében!

Ha úgy döntötök, hogy ez még nem elég halloween-i, lehet fokozni egy kis ‘arc betöréssel’. Én gyerekarcfestő készletet használtam, de megoldhatjátok ezt is a tussal, ha csak az van otthon! Amilyen formában szimpatikus, fessetek fel fekete foltokat, a szélén repedésekkel. Arra kell csak figyelni, hogy a porcelán babák törnek így, tehát legyen a foltnak szögletes a széle, illetve még szebb lesz, ha fehérrel is körvonalazzátok!

Már csak egy masni hiányzik, meg valami babás frizura! Szóval creepy dolls, mehetünk a zsúrra?

B

Facebook

Instagram: biankastyle

Ask.fm

Tumblr

Youtube

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

2 thoughts on “Halloweeni inspiráció I. creepy doll

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Protected by WP Anti Spam