Kedvenc szépségápolási termékeim TAG 2016

Nagyon sok kérdést kapok tőletek a termékekkel kapcsolatban, amelyeket használok, így gondoltam egy videóban egyszerűbb összeszedni mindet. Három felé osztottam a termékeket, ebben a videóban a kifejezetten szépségápolási dolgokról beszélek, majd egy következőben megmutatom a hajápolási dolgaimat, egy másikban pedig majd a kedvenc sminktermékeimről fogok mesélni.

Ha már ebben a videóban is szerepel az Yves Rocher, akkor gondoltam megosztom veletek is a jó hírt. Ha bementek egy boltba, akkor bizonyos termékek mellett láthattok egy jelet, amit ha megvásároltok arra kötelezitek a márkát, hogy elültessen egy fát valahol a világban. 2017-ben Magyarországon ültet el 100 000 fát az Yves Rocher Magyarország, ahová önkénteseket is keresnek, akik között valószínűleg megtaláltok majd engem is! 🙂

B

 

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam