#KylieJennerChallenge

Elindult az új őrület az amerikaiak körében és szépen lassan kígyózik be Magyarországra is, mert lassan az egész világ Kylie Jenner szájat akar. Kis különbség, hogy még a külföldi beauty bloggerek és vloggerek megrendelték a “Kylie titkos szájnagyobbító izéjét, vagy alma vagy gumi szájnövelő képében” addig egyre több, egyre kreatívabb és költséghatékonyabb módszer jelent meg az interneten, köztük az ásványvizes üveggel, vagy a feles pohárral. Könyörgöm, ne.     Bevallom mikor először megláttam az almát és a gumi szájpuffasztót, egy pillanatig elgondolkodtam rajta, hogy mekkora buli, én is kipróbálom. Rendelek egyet, csinálok belőle videót, milyen szép vastag ajkaim lettek. Ez a gondolat körül-belül 5 percig keringett a kis buksimban, majd jöttek a kérdések. Miért nem szól arról semmi, hogy ha te oda vákuumot képezel, a szádban elpattanhat az ér? Miért nem mondja el egyik blogger sem, hogy “amúgy ömlik a vér a számból, mert felrepedt”?  Persze bulinak buli, de egészségtelen. Ha elpattan az ér a szádban, azt bizony a legjobb kozmetológus is komoly szenvedések árán tudja helyre hozni, ha egyáltalán sikerül neki. Ezért gondoltam még mielőtt titeket is elkap a vágy, hogy kipróbáljátok, hozok pár elrettentő példát!

IMG_9484.PNG

IMG_9488.PNG

a2d826e5adc69551d77c8b3f8a7681a2_650x

IMG_9491.PNG

IMG_9490.PNG

IMG_9485.PNG

IMG_9489.PNG

c93652cac620d9444caefcbdef1fddd3_650x

5f341590151aee22c3ce4c539ef6516f_650x

A legkedvesebb azonban még mindig az, hogy Kylie még mindig köti az ebet a karóhoz, hogy ez csak smink. 😀 Hát lányok, nincs az a sminkmester aki nektek ilyen volt- ilyen lett szájat varázsol, tehát senkinek ne legyenek kétségei, ez kollagén. Nem is kevés.

IMG_9483.PNG

Valamennyit azért persze tudunk sminkkel segíteni a dolgon, szóval ha nagyobb ajkakra vágytok, ápoljátok őket rendesen és inkább ilyen trükköket alkalmazzatok:

IMG_9486.PNG

Képek forrása: instagram.com

B

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

2 thoughts on “#KylieJennerChallenge

  1. Nemrég én is foglalkoztam a témával! Totál felháborít ez a parasztvakítás, mikor nyilvánvaló, hogy nem természetes úton lettek neki ekkora orbitális ajkai..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam