Levi’s tailor shop

Már pár csak pár hét és itthon is folytatódik a fesztivál szezon, már alig várom, hogy újra belevessem magam. Addig is hoztam nektek egy-két képet a legutóbbi fesztiválról, amin voltam, hátha nektek is jól jön pár ötlet, hogy mit is vegyetek fel, ha esik, ha fúj, ha süt, ha bármi van. Annyi biztos, hogy valami farmer, biztosan jól jön majd! Ha pedig a fotósok figyelmét is szeretnétek felhívni magatokra, nem árt személyre szabatni azt a farmert! Főleg ha Levi’s.

Az Open’er fesztiválon a Levi’s tailor shop-ban személyre szabtak bármilyen Levi’s cuccot, és ezt a szolgáltatást már Magyarországon is elérhetitek! Budapesten az Árkádban és az Aréna plázában a boltokban állnak a rendelkezésetekre, ha igazán egyedi farmert szeretnétek!

Az árlista a következőképpen alakul:

feldolgozás – 1500 forint
Shortra való nadrágrövidítés – 1500 forint
ujjak vágása – 1500 forint
monogram rávarrása – 1000 forint
jelvények – 1000 forint
szegecsek – 1000 forint
koptatás – 7500 forint
javítás – 7500 forint
szűkítés – 2500 forint

És hogy az enyémet hogy szabták személyre? Hogy került rá a logóm? Milyen is volt az egész fesztivál? Ebből a két videóból minden kiderül!

B

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam