Long lashes forever teszt

Két hónappal ez előtt, az után, hogy egymást kergettük egy kicsit a futárral, végre átvehettem a szempillanövesztő szérumot, amit tesztelésre kaptam. Azt gondolom, ha már egy cég azt kéri, hogy tesztelj le egy terméket, készíts képeket, és úgy mondd el róla a véleményed, az tudja, hogy a terméke jó. Vagyis minimum betart mindent, amit ígér. 

Általában minden amit kúraszerűen csinálunk, legyen az edzés, fogyókúra, hajnövesztés, az általában a harmadik hónap után mutat egyértelműen változást. Ezért vártam eddig, még lefotózom az ‘utána’ fotókat a szempilláimról, bár aki Snapchaten követ, az elcsíphette a napot, mikor először rácsodálkoztam, hogy mekkorára nőttek a pilláim. De kanyarodjunk egy kicsit vissza a történet elejéhez.

ELŐTTE

Hozzátartozik ugyanis, hogy én évekkel ez előtt (konkrétan úgy 8 évvel ez előtt), mikor  még sminkes sem voltam, magamnak ragasztgattam a tincses műszempillát tartós ragasztóval, majd mikor le kellett szednem az oldóval, realizáltam, hogy nem maradt szempillám. Szinte egy sem. Akkor egy kisebb infarktus után, Amerikában vettem egy szempillanövesztőt, ami legalább annyit segített, hogy újra lettek pilláim. Azóta szüntelenül próbálkozom ricinus olajjal, és egyéb csodaszerekkel, de a kis csoffadt pilláimon semmi nem segített. Mostanáig.

Na azért szeretném leszögezni, hogy ne várjatok Audrey féle őzike szemeket, hatalmas rebegtetős mozdulatokkal, de tény, hogy a szempilláim nagyon is sokat nőttek, amik spirálozva látszanak csak igazán. A csomagban volt egy “vonalzó” is a változás szemléltetéséhez, azonban -szerencsére- nekem nem csak hogy nőttek, de göndörödnek is a kis cukik, így elég nehéz egyértelműen bemutatni, hogy mm-re pontosan mennyit nőttek. Érdekes egyébként, hogy a jobb oldalam kicsit defektes, mert még a balon oldalon (ahogy a képen is láthatjátok), nagyon szépen egyenletesen nőttek, bentről kifelé haladva egyre hosszabbak, ahhoz képest a jobb oldalamon van egy köz, ahol sűrűn vannak a pilláim ugyan, de icipicik. 😀 Nem tudom megmondani, hogy ők eleve megmakacsolták magukat és nem nőttek meg, vagy csak szimplán már az előzők kihullottak és ők most vannak a növekedő fázisban, mindenesetre viccesek.

Az viszont egyértelműen minden elárul, hogy vannak napok, mikor már nem is csinálok semmilyen szemsminket, csak megigazítom a szemöldököm, felteszek egy szempillaspirált, és útnak indulok.

B

 

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam