Marie Claire Fashion Days-en jártunk

Ebben az évben is megrendezésre került a Marie Claire Fashion Days. Pénteken a szakmai esten mi is részt vettünk, így megcsodálhattuk számos magyar tervező új kollekcióját, többek között Anda Emília, Dori Tomcsányi, Nora Sarman, valamint Elysian, Konsanszky, NUDE by NUBU és a THE FOUR show-ját is.

MC

Megérkezésünk után jöhetett pár kép a fotófal előtt, majd elkezdődtek a bemutatók. Nagyon jó ötletnek tartom és nagyon szeretem, hogy hazai sztárok nyitják a bemutatókat. Jó hús-vér embereket látni a kifutón (nem mintha a modellek nem lennének azok, de ők mégiscsak modellek, ez a szakmájuk), valahogy mindig beugrik a Sex és New York-ból, mikor Carrie kétségbeesetten vonul végig egy Dolce bugyiban, majd hasra is esik. Megvan ugye? Na, hála az égnek itt nem történt semmi dráma, mindenki halál profi volt. Láthattuk Epres Pannit, Balla Esztert, Wolf Katit, Rezes Judiott, Görög Zitát, Farkas Franciskát, Jaskó Bálintot és Péterfy Borit.

IMG_5025.JPG

IMG_4631.JPG

IMG_5027.JPG

IMG_5024.JPG

Nálam a THE FOUR bemutatója vitte a prímet, imádom amit csinálnak! A bemutatók után, pedig előttünk volt az egész éjszaka, hogy a tervezőkkel, szakmabeliekkel beszélgessünk.

IMG_5028.JPG

Ugye ti is ellátogattatok a hétvégén? Hogy tetszett? 

B

 

 

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam