Matt, folyékony és elengedhetetlen

Már a csapból is a matt rúzs folyik (jajj de jó is lenne, fürdenénk benne), de kis hazánkban még nem túl nagy a választék. Leteszteltem három márkát, különböző árkategóriában, amelyek nálam ötösre vizsgáztak!

img_8266.jpg

Első körben megrendeltem Amrezy kollekcióját, rögtön három különböző színben. A Lipland Magyarországra is szállít, (hála az égnek) és nem non-stop “sold out”, mint Kylie Jenner oldalán, sőt nekem a színek is sokkal jobban tetszettek, mint Jenner kisasszony kollekciója. A “Rezy” csodás púderrózsaszín, és tényleg rózsaszín, nem lilás, nem barnás, hanem igazi púderes, légies, matt szín. Már most rettegek, mi lesz, ha elfogy, szinte non-stop ezt kenném magamra ha lehetne. A “Brooklyn”-t kifejezetten nyárra rendeltem, ez az a szín, ami bármikor bármilyen öltözéket, vagy sminket feldob, elég a szemöldököm megcsinálni és egy kis szempillaspirált dobni mellé.

img_8257.jpg

Ellenben megfigyeltem, hogy ez a szín szárítja a legjobban az ajkaim, nem tudom pontosan melyik anyaggal van ez összefüggésben, de az biztos, hogy a színekhez köze van. A harmadik “Montenegro” névre keresztelt lilás-bordót a különleges alkalmakra rendeltem, mert ennyire sötét színt nem viselek túl gyakran. Mindenesetre ő is gyönyörűen pigmentált, nagyon szépen fed, és egyik sem kenődik. Mindegyik 18.99 dollár volt, és 15 dollár volt a szállítási költség, amint megrendeltem, már másnap jött az e-mail, hogy úton van, másfél hét alatt meg is érkezett.

img_8264.jpg

A második kedvencem a MAC új kollekciója lett, abból is van egy igazi Marilyn Monroe piros és egy barnás bordó színem itthon. Érdekes -és most már biztos, hogy a színhez van köze-, hogy a piros ebből is jobban szárít, úgyhogy nem árt a nap folyamán ráfrissíteni, na de mire nem muszáj? Egyébként gyönyörűen pigmentált, eszméletlenül jó színekben lehet még kapni a boltokban és egyszerűen találsz hozzá ugyanolyan árnyalatú ceruzát is.

snapseed.jpg

A harmadik márka, és egyben a legolcsóbb az Aden, ami szintén nagyon nagy választékban dobott piacra ezekből a mattra száradó rúzsokból és nagyon olcsó is. Nem mindegyik árnyalat szép szerintem, de ízlések és pofonok, na meg persze bőrszín válogatja, kinek mi áll jól. Az ázsia centerben és kis boltokban bukkantam rájuk eddig, szerintem az árukhoz képest, ami 1-2 ezer Ft körül mozog, egészen tartósak, bár tény, hogy ő is le tud hámlani egy idő után. Szintén találtok szinte minden árnyalat mellé hasonló ceruzákat is, bár nem mind teljesen ugyanolyan, ami elsőre annak tűnik, próbáljátok ki őket a kézfejeteken!

Remélem kedvet kaptatok pár matt folyékony rúzs beszerzéséhez, mert idén kihagyhatatlanok!

B

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam