Mindennapi sminkem- WestEnd City Center forgatás

Pár héttel ez előtt, leforgattunk a WestEnd-nek egy nyári sminktippekkel készült videót, hasznos kis termékekkel, tanácsokkal, és trendekkel. Kifejezetten a nyári időszakra specializálódva smink témában, mikre érdemes ilyenkor odafigyelni, miért nem túl jó alapozót használni, vagy melyek a leghasznosabb vízálló termékek. 

Három sminket mutatok be benne, egyik a ‘strobing’ vagy ‘glowing’ trend, a másik egy mostanában elengedhetetlen folyékony rúzs és végül egy tusvonalra húzott színes tusvonal. A forgatás reggelén azonban felvettem én is, hogy hogyan sminkelem ki magam a hétköznapokban, hogy milyen a mindennapi sminkem, leszámítva a kontúrozást, amit persze nem csinálok meg minden nap, azt kifejezetten a forgatásra készítettem.


 

Nektek hogy tetszenek? 

B

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam