Newchic wishlist

Vészesen közeledik a nyár, én meg egyre inkább érzem, hogy be kellene szereznem pár nyári cuccot. Sőt mi több, már lassan, de biztosan a fesztiválszezon közeledtét is érzem (tudom, hol van még az). A lényeg, hogy elkezdtem körbenézelődni webshop-ok kínálatában, most épp a Newchic kínálatából szedtem össze pár dolgot, aminek a megrendelésén agyalok.

  1. Kell egy napszemüveg. Mindig kell napszemüveg. Lehet kicsit függő vagyok, de ilyenem még nincs és bár tudom, hogy már a csapból is ez a szemüveg folyik, rózsaszín a lencséje, szóval kell és kész. 
  2. A következő dolog, amire fáj a fogam, az a legújabb őrület. A simake beauty blenderet felváltották a szilikon, gumi, műanyag társaik. Az indok az, hogy nem szív magába egyáltalán alapozót, és könnyű vele eldolgozni a bőrön az anyagot. Én meg kíváncsi vagyok, igaz-e. 
  3. Minimal és egy kis cuki dinoszaurusz van rajta. Ez lehetne az új, ‘nincs mit felvennem, ezért gyorsan előkapok valamit’ pólóm
  4.  Szemöldök mániásként sosem lehet elég szemöldök zselém, gélem, ceruzám, tusom, filcem, porom, ecsetem és bármim. Ez is kell. 
  5. Ha már érzem a fesztiválok fuvallatát, nem árt valami extra dísz a hajamba. Úgyhogy tollakra fel!

Lassan el is kezdek rendelgetni…

B

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam