Őszutó

Még mindig élénken él bennem, az a napsütéses őszi nap, mikor az oviból hazafelé nagymamámmal sétáltunk a patakparton, a buszmegálló felé. A gesztenyefák óriásinak tűntek, én pedig élveztem ahogy melegítette az arcomat a már meggyengült nap, és ahogy ropogtak a pici lábam alatt a levelek. Azzal játszottam, hogy minél magasabbra rúgtam őket, és élveztem ahogy szépen egyszerre lehullanak. Majd gesztenyéket gyűjtöttem és dugdostam mama zsebébe, mikor az enyém már megtelt. A pocsolyákba is páros lábbal szerettem beleugrálni, tetszett, hogy a vízben taposok, miközben a lábam száraz és meleg zokni védi. Azt hiszem mostanra már talán kicsit meg is feledkeztem ezekről a nagyvárosban, egészen addig még egy pár perces kocsikázásnak indult túrán végül Esztergomban kötöttem ki és átkocsikáztam a pilis ezerszínű fái között.

Ekkor elhatároztam, hogy megragadom az alkalmat és kihasználva a természet ezen gyönyörű időszakát, na meg azt, hogy Szandinál mindig ott a gépe, megkérem, hogy készítsen pár fotót.  Egyébként is egy kényelmes és látványos szettben indultam el, ami nem csak ehhez a környezethez illett, de a városban is igazán megállja a helyét egy rohanós őszi délután.

Az a nap viszont mikor kimentünk, a természeté volt. Imádom a várost, de azt hiszem néha mindenkinek szüksége lenne egy ilyen napra. Egy napra, mikor magunkba szippantjuk a friss hideg levegőt, gyönyörködünk a tájban, sétálunk, zenét hallgatunk.

IMG_8988

Mi is így tettünk, és bár szinte mindig magassarkúba bújtatom a lábaim, bele szerettem egy Dorko bakancsba, így ő és a Mojo hangfalam kísért el a mi kis sétánkra. Szinte mindig nálam van a hangfalam, hogy ha csak kiülünk egy padra is tudjunk zenét hallgatni, segít megadni egy olyan alap hangulatot, érzést, amelyek most a képen is megjelennek.

Snapseed_1

Aztán a sok beszélgetés, levél keresgélés, nevetgélés közepette megtörtént egy újabb fotózás.

Persze sosem indulok el smink nélkül, de abban aznap biztos voltam, hogy felesleges túlságosan kisminkelnem magam. Pirosító, highlighter, szemöldök, szempillaspirál és egy matt szájceruza kerül rám.

Aztán újra gyerek lettem egy kicsit. Csak most gesztenye helyett, makkot keresgéltem a rozsdás avarban.

Fotó: Tasnádi Alexandra (Instagram)

Ruha, leggings: saját

Kardigán: H&M

Óra: Daniel Wellington (Instagram) Kupon kód: ‘nemethbianka’ 

Bakancs: Dorko (Instagram)

Hangfal: Mojo (Instagram)

Köröm és haj festés: Heaven in style – Roxy és Gyémánt (Instagram)

B

 

 

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam