Park Avenue sajtótájékoztató és teszt

 Egy héttel ez előtt, egy (itthon) új sminkmárka bemutatójára voltam hivatalos és mivel mostanában elég rossz tapasztalataim vannak az ilyen bemutatókkal kapcsolatban, kicsit unottan indultam útnak. Aztán mikor a liftben összefutottam annak a sminkiskolának, ahol tanultam, az új vezetőjével, egyből megnyugodtam, mert tudtam, hogy ha ő itt van, akkor az garancia a minőségre.

img_6991.jpg

Persze nem azt mondom, hogy akkor most meg is nyugodtam és ‘kész vége, ez jó’ és dicshimnuszokat zengek minden termékről, de sokkal boldogabban vártam a komplett bemutatót és hogy a saját bőrömön is kipróbálhassam őket. A csomagban, amit kaptam volt egy tus, egy alapozó stick, egy fehér szemceruza, egy fehér szemhéjfesték, egy szempillaspirál és egy smink alap krém. Az alapozót azóta is használom, nagyon szeretem, sőt volt barátnőm aki meg is jegyezte, hogy látszik a képeken, hogy szebb arc arcszínem és a bőröm. Igaz, kénytelen vagyok rápúderezni, mert könnyen átzsírosodik az arcom, de az is általában csak akkor szükséges, mikor már órák óta rajtam van az alapozó. A szemhéjfesték is nagyon szépen pigmentált és egész nap fent maradt, a ceruza szintén. A szempillaspirált és nagyon megszerettem, főleg a kefe formája miatt, mert a szilikon kefe szépen elvékonyodik, így nagyon könnyen hozzáférek a szememnél bármelyik pillához. A tus is könnyen kenhető és tartós, bár kicsit többet kell várni, hogy megszáradjon, de megéri mert egész nap fent marad. A krém először annyira nem tetszett, viszont hogy már többször is használtam észrevettem, hogy mattít, így nem kell az alapozót ezerrel púderezgetnem.

img_6990.jpg

img_6989.jpg

img_6997.jpg

Az első számú kedvencem egyébként egy szemöldök paletta, amit ott kipróbálhattunk és megnézhettük, plusz a szájfények élénk, mégis púderes színeiért is oda voltam. Az ásványi matt alapozót ugyan a saját bőrömön nem tapasztaltam, de a modellen láttam, hogy szépen bemattult és szépen is fedett, bár mindkét modellnek gyönyörű bőre volt, tehát nem volt túl sok hiba, amit el kellett takarni.

img_6995.jpg

img_6992.jpg

img_6994.jpg

Ezen kívül nem csak a termékek tartóssága miatt ajánlom, hanem mert az áraik sincsenek elszállva és külön hipoallergén termékcsaládjuk is van! Én már pluszban szemet vetettem egy szemhéjszínre, csak nehogy a végén még komplett paletta legyen belőle!

img_6993.jpg img_6996.jpg

Egy plusz jó hírrel is szolgálhatok, ha most vásároltok, kaptok a termékekből -10% kedvezményt! 😉 

Kuponkód:  BIANKABRUSH10

Érvényes: 2016.05.15.

B

 

 

 

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam