Pöttyös körmök

Általában egy színűre festem a körmöm, de ha olyan kedvem van, szívesen szórakozom a díszítéssel. Mostanában meguntam a sima fekete vagy barna vagy sötét lila körmöket, úgyhogy gondoltam feldobom valamivel. Tehát újra előkaptam a kaviár gyöngyeim.

Rengeteg féle lakkom van itthon, most az arany mellé azonban maradtam a sötét barnánál, a Manhattantől. A kedvenc fedőlakkom a Moyra (mint ahogy látszik is), mert nagyon szép fényes a felülete és gyorsan szárad!

image_3

A Manhattan barnáját is imádom, bár két rétegben kell felvinni és első látásra talán feketének tűnik, de lágyabb a feketénél.

Ezt az arany köröm díszítő kaviárt egy lakásvásáron vettem, és mivel rögtön kibontottam fogalmam sincs milyen márka, de egész sokáig megőrzi a színét a fedőlakk alatt is, szóval jó vétel volt.

Fültisztító pálcikákkal szoktam őket kezelni, mert ha benedvesítem, odatapadnak a felületére és könnyen tudok velük bánni. Egy sorba, körül-belül egyforma távolságra pakoltam őket a gyűrűs ujjamon.

Így máris kevésbé unalmas a kezem! Ja és van egy hasonló gyűrűm is! Nektek hogy tetszik? 

B

Facebook

Instagram: biankastyle

Ask.fm

Tumblr

Youtube

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Protected by WP Anti Spam