Rainy outfit

Legszívesebben ezeken a napokon, amikor ennyire szakad az eső, ki sem mozdulnék a házból. Decemberrel a hideg és az eső is megérkezett, bár szerencsére Budapestnek azon a részén ahol én lakom, nem ónos esett. Mégis gyűlölöm ezt az időjárást, mikor még ráadásul meg is fagysz, hiába lövöd be a hajad, mert kimész úgyis megázol és egy perc múlva szanaszét áll, a világos színeket pedig el is felejtheted, mert ha jön egy kocsi beterít a víz. Ahogy a mellékelt ábra is mutatja.

DSCF0055

DSCF0054

DSCF0060

DSCF0063

DSCF0076

DSCF0072

DSCF0080

DSCF0081

DSCF0083

DSCF0089

Mégis tettünk Masni Eszterrel egy sétát, beszélgettünk egy nagyot. Szokás szerint teljesen feketében vagyok, de igazán feldobja a mintás sálam, ami nem csak mutatós, de nagyon meleg is, a kalap pedig megvédi a hajam (ideig-óráig). Ha pedig lekerül a kabát és a sál, az egész fekete szettet viszi a Razpberry statement nyakláncom, amit imádok.

Kalap, kabát, gyűrűk: H&M

Sál: Bershka

Nyaklánc: Razpberry

Ruha: Promod

Cipő, táska: Zara

Óra: Vince Camuto

Fotók: Meyer Eszter-Virág (Masni)

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam