Születésnapomra- NYEREMÉNYJÁTÉK

Furcsa dolog ez a szülinap. Mindig is ez volt a kedvenc ünnepem. Sosem szerettem igazán a Karácsonyt sem, csak a szülinap érdekelt, mert azt gondoltam, az az én napom. Aztán mostanra kezdek rájönni, hogy sokkal inkább szól a körülöttem élőkről, a barátaimról, a családomról, mint rólam.

IMG_9776

IMG_9866

A tavalyi, 25. szülinapom elég rosszul sült el. A kerti partiból szakadó eső lett, a kirándulásból mások hisztije és az én gyomorrontásom. Aztán egyre több rossz ért, így valahogy meg is feledkeztem róla, hogy akartam csinálni egy második bulit, egy igazi nagy bulit, mint a 24. volt (bár az sem volt tökéletes, de legalább majdnem), mert hát a 25 mégiscsak egy szép kerek szám és milyen különleges volt az az év, hogy én 25, apukám 50, nagymamám 70 éves lett. Aztán persze ezeket a rossz élményeket egyből felülírta New York, úgyhogy szeptemberre már teljesen el is felejtettem mindent. Mostanra pedig eltelt egy teljes év.

IMG_9838

IMG_9873

IMG_9870

Érdekes, hogy azt ünnepeljünk, aminek egyébként nem szoktunk örülni, hogy öregszünk. Valahogy nekem sem szimpatikus ez a 26, főleg mikor a barátaim azzal poénkodnak, hogy “milyen közelebb lenni a 30-hoz, mint a 20-hoz”, vagy mikor egy társaságban rájövök, hogy én vagyok a legidősebb.

IMG_9879

Idén először van, hogy nem akarok nagy bulit. Sosem volt még ilyen. Rájöttem, hogy miért nem egészen rólam szól ez az ünnep. Most csak annyit kérek, hogy a legjobb barátaimmal töltsek egy estét. Azokkal, akik igazán közel állnak hozzám. Ezt ők is megértették, lemondtak munkát, órákat utaznak, csak hogy üljünk a teraszon, borozzunk és hallgassuk meg, kivel mi történt mióta nem találkoztunk. Hogy egy estére egymásra figyeljünk. És ezért igazán hálás vagyok nekik.

IMG_9880

Mert az elmúlt pár évre vissza gondolva, valahogy mindig azt éreztem, hogy tönkre lett téve a szülinapom. Hogy nekem ez az egy ünnep fontos, és valakinek mindig sikerült tönkre tennie. Mikor ezt ecseteltem a legjobb barátnőmnek, csak ennyit mondott: “Mert hagyod, hogy tönkre legyen téve. Mert mindig mindent a szívedre veszel. Nem jön el valaki? Min változtat ez? Esik az eső? Attól még dumálni és inni lehet.” Rájöttem, igaza van. Ezért idén először, nem hagyom, hogy tönkre legyen téve. Mert ez, az én ünnepem.

IMG_9783

IMG_9790

Ezért kérem, hogy ti is ünnepeljetek velem! 🙂 Most szeretnélek titeket én megajándékozni, ezért nyereményjátékot találtam ki nektek. Mivel a blog születésnapját nem tudom behatárolni, és mivel nagyon fontos szerepet töltött be az életemben, az ő szülinapja lesz az én szülinapom is! Összeszedtem nektek két csomagot, amit megnyerhettek! Persze egy kicsit tenni is kell érte.

IMG_9843

Az első játék a Facebookon és Youtube-on zajlik majd, a részletekért kattintsatok a videóra! 😉

A második játék Instagram-on lesz. A feladat, hogy kövessetek be, és készítsetek magatokról egy selfie-t a kedvenc sminketekben, a leírásban pedig szerepeljen a #hbbb2015 hastag, ami a Happy Birthday Bianka Brush rövidítése, plusz engem is említsetek meg a leírásban (@biankastyle).  Így foglak megtalálni titeket, és így tudok majd sorsolni köztetek! És hogy mit nyerhettek?  A nyeremények között van egy Toni&Guy csomag; benne a legújabb formázó száraz samponnal, hajlakkal és hajfénnyel, amit köszönök szépen a BigBag Pr-nak, illetve egy Catrice csomag egy Absolute Bright szemhéjpalettával, egy pirosítóval, egy rúzzsal és egy színben mindezekhez passzoló körömlakkal! 🙂 Mindkét játék 2 hétig tart!

IMG_1728.JPG

A gyönyörű képeket nagyon szépen köszönöm Tasnádi Alexandrának (Instagram), aki nem csak csodálatos fotós, de még ha rossz passzban vagyok is képes engem megnyugtatni! A #tegyélamagyardivatért szellemében pedig egy magyar tervező ruháját viseltem, a Paradox Brand (Instagram) legújabb kollekciójából, köszönöm Tina! A helyszínről a későbbiekben bővebben is olvashattok majd, egy igazi kis gyöngyszemre bukkantam! A Patrisa Provence (Instagram) nem csak hangulatos, de a csapat is nagyon kedves, a sütemények közül pedig alig tudtam választani.

IMG_9778

Sok szerencsét! 🙂 

B

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

3 thoughts on “Születésnapomra- NYEREMÉNYJÁTÉK

 1. Gyönyörűek lettek a fotók!
  Szeretnék játszani:
  Facebook: Strausz Kinga
  Youtube: Tündéri Lonka
  Valamint fb-ról meg is osztottam 🙂
  Köszönöm a lehetőséget! ♥

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam