Toni&Guy Fashion Week- Hogyan csinálj Dori Tomcsanyi show frizurát?

Minden alkalommal újra és újra megbizonyosodom, hogy minden sajtórendezvény tökéletesre sikerül, amit a BigBag PR Agency szervez, és ez a Fashion Week sajtótájékoztatóján sem volt másképp. Mindannyian saját asztalt kaptunk, égőkkel kirakott tükörrel, amibe egyből beleszerettem, legszívesebben hoztam volna magammal haza a komplett asztalt! 

photo by Mate Gregus

photo by Mate Gregus

photo by Mate Gregus

photo by Mate Gregus

Innentől kezdődött el a játék. Mindannyian magunknak készítettük el a Dori Tomcsányi showra megálmodott frizurát, ezzel is bizonyítva, hogy mennyire egyszerű és gyors, mégis mutatós. Kimenthet egy olyan igazi “elaludtam a hajam és rohannom kell” stílusú reggelen. Persze nekünk még kicsit azért segítségünkre voltak a fodrászok, de egyébként tényleg pofon egyszerű elkészíteni.

IMG_2923

photo by Mate Gregus

IMG_2933

Közben nekem is sikerült Mátét lencsevégre kapnom! 😀 De nézzük akkor hogyan is készül a laza copf lépésről lépésre:

1. A még formázatlan, de mosás után hajhabbal szárított hajunkat befújjuk körül-belül 30 cm-es távolságról Toni&Guy HMW Sky High Volume szárazsamponnal, mert a tévhitekkel ellentétben, a szárazsampon nem csak a több napos hajat képes felfrissíteni, de kiválóan alkalmas formázásra is! Majd az egészet szépen hátra fésüljük.

IMG_3075

IMG_3068

IMG_3047

2. Ez után egy kis tupírozás következik, lazán megfogjuk a tupírozni kívánt tincset, majd egy tupírfésűvel, félkörszerű mozdulatokkal a tarkónk felé tupírozzuk a hajunk, hogy még dúsabbnak hasson, közben két oldalt letűzzük a tincseink.

IMG_3079

IMG_3092

3. Most jöhet a hajgumi, lazán a tarkónk alá készítünk egy copfot, majd megfogjuk a gumit és a copfból csak tincseket megfogva elkezdjük óvatosan felfelé húzni a hajgumit. Ettől lesz ilyen “ejtett” hatása a hajzuhatagunknak.

IMG_3111

 

IMG_3146

IMG_3147

4. Utolsó lépésként megigazítjuk elől a tincseinket, ha szükséges, majd befújjuk hajlakkal. Itt is tanultam egy újabb trükköt, ha a kezemre fújom a hajlakkot és úgy formázom a tincseim, sokkal lazább, ziláltabb hatást érhetek el vele! Próbáljátok ki ti is!

IMG_3167

IMG_3169

IMG_3176

Íme a végeredmény, bár az én hajamban még elfért volna egy-két hullámcsat, annyira sok van, hála az égnek! Szerintem tényleg nagyon egyszerű és nagyon jól néz ki, azóta már hétköznap is sikerült reprodukálnom magamnak, még egy elalvós, rohanós reggelen is! 🙂

IMG_3174

IMG_3182

Nektek hogy tetszik? 

Fotók: Gregus Máté

B

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam