Two can keep a secret, if…

Tudsz titkot tartani? Akkor elmondom. Fájó szívvel és könnyes szemmel búcsúztam imádott sorozatomtól, a Gossip Girl-től, ami mindig fel tudott vidítani, feldobta a napomat, még akkor is, ha betegen már 4123345754 napja az ágyat nyomtam. Azaz csak négy napja, de akkor soknak tűnt. Azt gondoltam nem lesz még egy ilyen sorozat, ami ennyire le tud majd kötni, viszont mostanában szabadidőmben szinte folyton a laptop képernyőjére meredek…

Már nem az a kérdés foglalkoztat, hogy vajon Chuck és Blair mikor lesznek végre egymáséi, hanem hogy ki az a rohadék, aki zaklatja a négy új barátnőmet. Ugyanis mostanában a Pretty Little Liars van nálam műsoron. Akinek totál ismeretlen az alap sztori: öt barátnő vígan éli életét egy kisvárosban, amolyan igazi tiniként, mikor egyikük meghal. A másik négy lány szétszéled, egy évig nem beszélnek egymással, viszont mikor újra szóba elegyednek, kiderül, hogy az ötödik barátnőt konkrétan meggyilkolták. Már jól kezdődik mi? Mert pontosan ettől a ponttól indul a sorozat.

Az első sokk után jön a lényeg: nem csupán megölték Alisont, de mind a négyen fura sms-eket kapnak, egy bizonyos „Anonymus”-tól, „A”-tól. Ez a valaki (akit én már tudok, hogy ki) mindig egy lépéssel előttük jár és tudja az összes titkuk. Lehet, hogy Alison mégis életben van? Na mindegy, ami biztos, hogy a titok nem más, mint kiváló zsarolási alap.

Ezen a ponton azonban szeretném megjegyezni, hogy ha arra adjátok a fejeteket, hogy elkezditek nézni, számoljatok kialvatlansággal, a barátnőitektől kapott zaklatott telefonhívásokkal és némi függőséggel. Hasznos tanácsként pedig azt javasolnám, hogy kifejezetten képmegosztó oldalakat messziről kerüljétek el! Ne likeoljatok semmi fan club-ot a facebook-on, mert poéngyilkosok. Tapasztalatból mondom. Mikor barátnőm azzal támadott meg, hogy sosem találod ki kicsoda „A”, én meg egyből rávágtam a választ, szívesebben mondtam volna tudatlanul, hogy „nenenenene nem akarom tudni”! Ha eljutottatok odáig, ahol Amerikában is tartanak, jöhetnek a képek.

Egy szó, mint száz, mi lehetne érdekesebb mások titkainál?

XOXO… mármint: Legyetek jók! 😉  B

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam