Új fejezet

Mi kell a blogláshoz? Bátorság. Mert abban a pár percben még a cikkemet olvasod, beengedlek az agyamba. Virtuális sétát teszel a legmélyebb gondolataim között, elolvasod az érzéseimet. Sokszor olyat is leírok, amit kimondani sem merek. Vagy olyan olvassa, akivel egyébként sosem osztanám meg. Sokszor azt érzem, nem vagyok elég bátor ehhez. 

experience

Webnapló. Talán ezért van benne a napló a nevében. Mert érzésekről írok benne. De ez mégis más, mint a 13 éves “Kedves Naplóm! Szerelmes vagyok Marciba és ma rámmosolygott” féle. Egyébként sosem vezettem naplót. Nem láttam értelmét sosem. Az igazán fontos pillanatok úgyis beleégnek az emlékezetünkbe. Lehet az egy kedves emlék, egy illat, egy érzés, vagy a nagy sokkok egyike. Ezek alakítanak minket. A rossz élmények is hozzánk tartoznak, minek őket papírra -képernyőre- vetni. Hogy újra meg újra elolvasva feltépjünk régi sebeket? Tényleg kell ez nekem? Hát nem.

10743764_763470760355387_1400243716_n

Helyette írok olyat, ami inspirál. Leírom, hogy szeretek a villamoson a vezetőfülke mögött állni, mert szeretem nézni a távolban a síneket. Vagy, hogy szeretem mikor locsolják a kerteket, jó illata van. Pesten viszont kevésszer érzem, ezért ha igen, megállok kicsit szagolgatni. Nem vagyok komplett, remélem nem sokan látják amint a kertek alatt ücsörgök és szaglászom. Szeretem a kiskutyám illatát is, mert olyan mint a púder, és szeretem azt is, mikor éjszaka egyszerre ébredünk fel és megvakargatja a vállam, hogy engedjem be a takaró alá. Szeretem ha szép dolgok vesznek körül, talán ezért is csinálok és nézegetek annyi képet, azért vagyok oda a szoba rendezésért és bármi home decorért. Aztán néha belegondolok, hogy másoknak milyen hasonló fura szokásai lehetnek és csak reménykedni tudok, hogy nem vagyok egyedül a kis hülyeségeimmel.

10751653_763470763688720_1040746848_n

Annyi mindenről kellene írnom most hirtelen. Annyi mindenen mentem keresztül az elmúlt két hónapban, hogy hirtelen azt sem tudom hol kellene folytatnom. Voltam nagyon rosszul, csalódtam emberekben, ismertem meg újakat, vesztettem el és kaptam új barátokat, ültem itthon a nappaliban unatkozva és bicikliztem a Central Parkban. Aztán haza jöttem és hirtelen minden a nyakamba szakadt, a szó pozitív értelmében! Alig várom, hogy újra írjak, New Yorkról, termék tesztekről, új megbízásokról, sminkelésről, sminkekről  és még sorolhatnám! 🙂 Fenekestül felfordult az életem. Mintha megfogtak volna a nyáron, elkapták volna a grabancomat, jól megrángattak volna, majd újra jól gatyába ráztak volna.

10743365_763470767022053_2128732142_n

Mostanában pedig, hogy újra minden kezd a helyére kerülni, rájöttem, hogy minden megváltozott, de én még mindig ugyanaz vagyok. 

B

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam