Viasat- Trendközelben

Pár héttel ez előtt, egy csütörtök este megcsörrent a telefonom, pont mikor már majdnem otthon voltam vidéken és mérhetetlenül boldogan autóztam, mert tudtam, hogy három nap pihenés vár rám a Tátra gyönyörű látványa mellett. A telefon másik végén Réka volt, a Heaven in style PR-osa, akinek sikerült még csodásabbá tenni a kedvem, mikor megkérdezte lennék-e a Viasat Trendközelben adásnak a modellje. 

Miután bementem a szalonba, megismertem Gyémántot, a Heaven in style fodrászát, és Patríciát a Kevin Murphy kereskedelmi igazgatóját, konzultációba kezdtünk. A lányok szépen sorban végig tapogatták a hajamat, és mindannyian konstatálták, hogy mennyire száraz és hogy megviselte a sok szőkítés. Bevallom ekkor még arra gondoltam, hogy ‘Jesszus miről beszélnek, rendszeresen használok pakolásokat, olajokat, jó persze a szőkítés nem tesz jót neki, de ugyanmár! Nem olyan száraz ez!’. Majd szépen kiválasztották a számomra legideálisabb kezelést, leültünk és Gyémánt elmagyarázta nekem, hogyan is működik ez. A Treat Me lényege, hogy egy speciális samponnal megmossa a hajam, ami tulajdonképpen úgy viselkedik, mint a bőrradír a bőrömön. Eltávolítja a felesleges kemikáliákat, a rajtamaradt formázókat, a koszt és -ami nekem bevallom sosem jutott volna eszembe- a vízkövet. Igen ám,  a vízkövet vízzel nem tudod leszedni a hajadról, az bizony ott van, és csak rakódik és rakódik, és durva tapintást ad a hajnak. A következő lépésben kap a hajam egy ápoló szérumot, ami egészen a hajszerkezetem segíti, majd végül egy lezáró maszkot, ami óvja a hajam a külső hatásoktól. Mindezek közben masszást is kapok, így olyan kipihentem keltem ki a fél órás kezelés után a hajmosó székből, mintha kialudtam volna magam. És hogy milyen lett a végeredmény? A felvételből kiderül!

Ha lemaradtatok ma az adásról, akkor hétfőn (Október 26.) 1:35 és szombat (Október 31.) 5:35-kor megnézhetitek!:)

B

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam