White fur at the snowfall

Kávézgattam és készülődtem a meleg lakásban, hogy elindulok otthonról, és fel sem tűnt, hogy kint beköszöntött az igazi tél. Nem a szépen szállingózós hóeséses látvány fogadott az ablakban, hanem egy kisebb hóviharra kaptam fel a fejem, ami hála az égnek egy cseppet enyhült, mire elindultunk, persze azokat a képeket nem tettem bele a bejegyzésbe, amin épp kifújja a szemem a szél.

1es

 

2es

9

 

6

4

3as

7

8

Totális szerelem most nálam ez a kabát, hétköznap is feldobja bármelyik outfit-emet és ha elegáns szeretnék lenni is tökéletes választás. Egyenesen a ’80-as évekből érkezett, körül-belül 10 évet várt az előszobában, hogy újra felfedezzék, tehát magyarul anyutól örököltem, akarom mondani/írni vettem el. Elvittem tisztítóba, aztán elindult a gombvadászat, majd kiugrottam a bőrömből mikor megtaláltam ezeket a fehér alapú, arannyal díszített kis csodákat, mert akkor már hetek óta kerestem valamit, ami nem köves-műanyag-“swarovski” és társai. Szeretem kombinálni a különböző textúrákat, így került a szőrme mellé a bőrbetétes leggins. A kalapot pedig még mindig imádom, főleg ilyen időben, mikor próbálom megóvni a hajam a töménytelen mennyiségű hótól. A táska egyszerű, de nagyszerű és minden belefér.

Kalap, leggings, táska, cipő és gyűrűk: H&M

Kabát: vintage

Óra: Vince Camuto

Fotók: Lukács Zsófia Lara

B

About B

Egész életemben a tökéletességre törekedtem. Aztán rá kellett jönnöm, hogy sosem leszek tökéletes, sőt még a közelébe sem érhetek soha. Egyébként is minek? A tökéletesség unalmas, így ha sikerülne is azzá válnom, megszűnnék érdekesnek lenni és inkább leszek érdekes, egyedi, esetleg megosztó, mint unalmas.

2 thoughts on “White fur at the snowfall

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Protected by WP Anti Spam